Ons schoolteam

Een team om trots op te zijn

Een hechte groep personeelsleden met een divers palet aan talenten, een prachtig uitgewerkte omkadering door warme teamgenoten, een bonte groep vrijwilligers en … allen leven we voor onze kinderen op school en bouwen we samen aan hun toekomst.

Kleuterafdeling

Juf Elke V.

de bijtjesklas

Ik ben Elke, juf van de peuterklas. Ik vind het erg belangrijk dat de peuters in hun allereerste klasje kunnen thuiskomen in een warme, geborgen en veilige omgeving. Daarom neem ik elke dag de tijd om mee te spelen en te ontdekken, veel te dansen en te zingen, uitgebreid te troosten en te knuffelen!

📧


Juf Davinia

de bijtjesklas

Ik ben Juf Davinia en sta als kinderverzorgster bij Juf Elke V. Samen met de juf help ik de kindjes begeleiden naar het toilet, leren jasjes aandoen, mee spelen met de kindjes, liefde geven, troosten,... Je bent niet alleen een juf maar ook een soort mama'tje voor de kindjes. 

📧

Juf Heleen

de beertjesklas

Ik ben Heleen, juf in de eerste kleuterklas .

Ik vind het een echt voorrecht om samen met jonge kinderen elke dag aan de slag te mogen gaan. We maken samen van onze klas een warm en gezellig 'nest'. Samen ontdekken, experimenteren en leren. Niet bang zijn om ons vuil te maken, dingen echt beleven! Daarnaast hou ik ervan om veel te zingen in de klas. 

📧

Juf Elke L.

de kikkerklas

ik ben juf Elke van de eerste kleuterklas. Ook wel gekend in onze school als ``grote juf Elke``.

Knutselen, spelen, dansen, zingen, springen, een verhaal.... hier doen we het allemaal!!

Steeds klaar voor een knuffel en een lach! 

📧

Juf Natalie

de bolletjesklas

Wie ben ik?

Ik zie, ik zie, ik zie,

wat de kinderen spelen.

Daar bouw ik nieuwe thema's rond.

Samen met hen op stap, een avontuur beleven,

niks houdt me tegen.

Nieuwe dingen zijn een must,

want vastroesten is voor mij geen must. 

📧

Juf Stephanie

de hartjesklas

Ik ben juf Stephanie van de 2de kleuterklas

en samen met mijn sloebertjes zijn wij de vriendjesklas.

Groeien en bloeien

Proberen en leren

Knutselen, spelen, dansen, zot doen,... doen we hier

Kortom, in ons klasje maken we veel plezier!!!

📧

Juf Eline

de boomhut

juf Eline neemt de oudste kleuters mee op sleeptouw…  Haar passie voor dieren en de natuur deelt ze op een passende en creatieve wijze met haar kinderen uit de derde kleuterklas.

📧

Juf Dorine

de boomhut

Als juf in de derde kleuterklas ben ik graag creatief bezig met het decoreren in passende kleuren.

Deze passie geef ik door aan mijn kleuters die op hun eigen manier kunnen schitteren. 

📧

Juf Laurien
bijtjes, beertjes en hartjes

Ik ben Juf Laurien en sta op woensdag in de hartjesklas, op donderdag in de beertjesklas en op vrijdag bij de bijtjes. Ik vind het belangrijk dat jonge kindjes op ontdekking kunnen gaan, al spelenderwijs de wereld rondom hen leren ontdekken. Dit alles met een knuffeltje en een troostend handje zodat de kindjes elke dag met een glimlach naar het klasje komen. Kijken, luisteren en aanvoelen wat er leeft en afstemmen op de individuele noden.

📧


Meester Benoît

gymles

Als enthousiaste spring-in-het-veld hou ik ervan om de kleuters zich te laten uitleven in een leuke gevarieerde gymles 

📧

Lagere afdeling

Juf Joke

1A

Hallo, ik ben juf Joke. Ik ben juf in het eerste leerjaar. Bij mij leren de kindjes lezen en schrijven. Ik vind het heel leuk om creatief te werken met de kinderen en leef me hier graag in uit. Elke dag een verhaaltje voorlezen doe ik met plezier. Samen fantaseren bij een verhaal is het leukste wat er is! 

📧


Juf Sandra

1B

De kinderen zetten, na het speels ontdekken van de cijfers en letters, een stapje verder in het leren lezen, rekenen en schrijven. Hun wereld wordt weer een stukje groter en rijker. De kinderen de kans geven om op hun eigen tempo hierin te groeien vind ik een grote uitdaging. Al zingend en bewegend volgen de lessen en activiteiten elkaar op. Elke dag kijken we terug op enkele fijne momenten.  

📧

Juf Marlies

2A

M van moed. Doorzetten, ook als het eens niet lukt.

A van aandacht hebben voor elkaar. 

R van rust. We zorgen voor een rustige werksfeer in de klas. 

L van leren tot 100, de tafels, de hoofdletters en zoveel meer. 

I van inzet tijdens groepswerk. Jouw stukje maakt de puzzel compleet! 

E van eerlijk zijn. Fijn voor ons allemaal. 

S van smile. Vrolijke gezichtjes in de klas 

📧

Juf Dorine

2B

Ik ben juf Dorine Degrande en je kan mij elke dag vinden in het tweede leerjaar, behalve op maandag want dan zorg ik voor mijn kleindochter. In onze klas verkennen wij het honderdveld en leren we de maal- en deeltafels kennen. We oefenen veel om vlot en juist te kunnen lezen en te schrijven. Knutselen vind ik ook heel fijn en van zingen word ik vrolijk. 

📧

Juf Dolores

3A

Als kind ging ik heel graag naar deze school. Ik wist dan ook al snel dat ik leerkracht lager onderwijs wilde worden. Ik hou van de combinatie hard werken en plezier maken. Dan komt de Kazou-moni in mij naar boven. Ik hou ervan om mezelf steeds uit te dagen in de leerstof om die tijdens de lessen op een goede, concrete en creatieve manier te geven. Ik ga graag op pad met een diverse klas waar we van elkaar kunnen leren. Welkom in het derde leerjaar!

📧

Juf Carine

3B

Ik ben juf Carine en ik geef les in klas 3B.

Graag wil ik elk kind een warm nestje geven, dat zorgt voor geborgenheid, welbevinden en betrokkenheid.

Dit zijn voor mij de voorwaarden om op een positieve manier te ontwikkelen.

De voorwaarde tot het doorlopen van een gelukkige schoolloopbaan en de voorwaarde tot leren. 

📧

Juf Ellen

4A

Bij mij zijn alle kinderen welkom en probeer ik ze alle kansen te geven die ze verdienen.

Als er problemen zijn dan ga ik graag in gesprek. Ik ben een luisterend oor en zoek samen met de kinderen alsook hun ouders naar een oplossing. Ik vind het belangrijk dat kinderen graag naar school komen, dat ze zich thuis voelen. Ik houd van eerlijkheid, respect en rust in mijn klas. Uiteraard kan er ook regelmatig gelachen worden! 

📧

Juf Virginia

4B

Ik ben juf Virginia en geef les in het vierde leerjaar. Mijn doel is om alle leerlingen vooruit te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling. Niet alleen leerstof maar ook leerhouding, werkattitude en leren leren vind ik belangrijke facetten van mijn lesgeven. Daarnaast probeer ik de leerlingen ook het mooie van de kunst bij te brengen. Grafische kunst, muziek en dans zijn mijn dada.

📧

Juf Miet

5A

Met een hart voor m’n leerlingen geef ik graag les in 5A.

Een bemoedigend leer- en leefklimaat staat voorop en ik zet me in om ieder kind sterk gemotiveerd te houden. Met oog voor ieders mogelijkheden en talenten streef ik er elke dag naar het beste in mijn leerlingen naar boven te halen.

Daarnaast probeer ik ook als lid van ons team een meerwaarde te zijn en samen met mijn collega’s te bouwen aan een leuke en sterke school. 

📧

Juf Martine

5B

Ik ben Martine Beyen en geef les in het vijfde leerjaar.

Ik doe dit al meer dan 30 jaar met hart en ziel.

OLVO Vuurtoren , de school, de kinderen en mijn collega’s zijn voor mij goud waard.

Ik probeer steeds met de nodige functionaliteit zorg te dragen voor al mijn leerlingen.

Ik kan kritisch zijn maar probeer dat steeds opbouwend en constructief te doen. 

📧

Juf Jolien

6A

Ik ben juf Jolien. Ik wil graag een plek creëren waar elk kind op zijn eigen tempo mag openbloeien. Dit door een luisterend oor te bieden, maar ook door te erkennen dat elk gevoel er mag zijn. Niet enkel het erkennen vind ik belangrijk, maar ook tools meegeven hoe je kan omgaan met bepaalde gevoelens. Ik ben ook een enthousiaste en sportieve juf en kijk uit naar een leerrijk schooljaar.

📧

juf Katleen

6B

Ik ben een gemotiveerde, gedreven en zorgzame juf. De leerlingen kunnen bij mij met hun vragen of zorgen terecht. Ik probeer bij elke leerling zijn of haar talenten naar boven te halen. De leerlingen worden gestimuleerd om zelfstandig en zelfzeker te worden, ze moeten kunnen groeien en ik zal ze daarbij helpen. Ik sta met veel plezier en een glimlach voor de klas.  

📧

Meester Martijn

gymles

Als leerkracht lichamelijke opvoeding probeer ik elke les opnieuw voor een uitdaging te zorgen voor de kinderen.

Kinderen laten groeien en laten uitblinken in hun unieke talenten blijft hierbij mijn grootste doel. 

📧

Juf Heidi

anderstalige nieuwkomers

Ik ben juf Heidi en ontferm me over de anderstalige leerlingen op onze school. We wisselen een spelenderwijse ontdekking met de Nederlandse taal en een meer schoolse aanpak af. Ik hou ervan elke leerling te laten schitteren op zijn eigen manier. Samen gaan we op weg om de ster die ze al zijn nog meer te laten stralen!

📧

Juf Elke

1A, 2A, 2B

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe ideetjes en uitdagingen om onze leerlingen te blijven motiveren! Dankzij m’n tabellen, schema’s, geheugensteuntjes haal ik uit elke leerling het beste naar boven! Voor elke vraag voorzie ik een passend antwoord, voor elk probleem een oplossing! Je hoort het al, bij mij is er maar 1 weg en dat is vooruit! 

📧

Beleids- en ondersteunend personeel

Juf Tessa

zorg kleuter

Ik ben juf Tessa. Elke dag opnieuw ga ik met de kleuters op een speelse manier op avontuur. Met oog op het 'doen' zorg ik ervoor dat de zelfstandigheid en het leren uit wat we doen groeit. Hierbij creëer ik een veilige aangename sfeer zodat elk kind zich goed voelt en kan ontplooien. Als zorgjuf ondersteun ik de kleuters in kleine groepjes.

Ik vind het een must om elk kind op hun eigen tempo te laten ontwikkelen. 

📧

Juf Ann

zorg lager

Ik ben juf Ann, de zorgjuf voor het eerste, tweede en derde leerjaar. Mijn taak is de kinderen waar het leren even niet zo vlotjes gaat, weer te laten geloven in zichzelf en in hun groeikansen. Dit door aangepaste opdrachten te bedenken en aan te bieden of door een bemoedigende babbel. 

📧

Juf Adelheid

zorg lager

Ik ben juf Adelheid en ik geef zorg in het 4de, 5de en 6de leerjaar. Wanneer dat nodig is, geef ik extra uitleg of oefeningen aan kleine groepjes kinderen en ik werk ook projecten uit met kinderen die wat extra uitdaging kunnen gebruiken. In het 6de leerjaar probeer ik met het project "Leren leren" om de kinderen zo goed mogelijk voor te bereiden op hun overstap naar het middelbaar. 

📧

Juf Aagje

zorg lager

Ik ben juf Aagje en ik geef zorg in het lager en 3de kleuter

📧

juf Dana

zorgcoördinator

Ik ben Dana, de zorgcoördinator.

Ik zit regelmatig samen met de leerkrachten om de evolutie van uw kind te bespreken. Bij bezorgdheden neem ik contact met u op en gaan we in overleg. Verder praat ik met de leerlingen en regel ik de samenwerking met externe hulpverleners. Mee helpen bouwen aan het zorgbeleid is ook een van mijn taken. 

📧

juf Sofie

beleidsjuf

Na 9 jaar voor de klas, sta ik nu als beleidsjuf de directeur en het team bij. Zo kunnen de collega’s onder andere met hun computervragen bij mij terecht en ondersteun ik de nieuwe leerkrachten op onze school.

📧

Mara

secretariaat

Ik ben Mara en werk als administratief medewerker op de school. Naast de vaste administratieve taken wens ik de toegang tot het secretariaat laagdrempelig te houden. Laat het bij vragen vooral niet na om even te bellen, te mailen of langs te komen.

📧

Directeur Jan

directeur

Onze directeur Jan staat dagdagelijks paraat voor alle kinderen, ouders en personeelsleden. Graag is hij een 'luisterend oor' en helpt hij zoeken naar waardevolle oplossingen. Een groot hart voor alle kinderen, personeelsleden,vrijwilligers, ouders,........van onze school

📧

Sophie

secretariaat

Ik ben juf Sophie, al 22 jaar administratief medewerker op school.

Mijn werk beperkt zich niet louter tot alle administratie…veeleer een all-round job.

Ik ben dikwijls het eerste aanspreekpunt voor ouders, kinderen en collega’s

en bied graag hulp waar nodig.

Beleefdheid, orde en respect vind ik heel belangrijk.

Elke dag is anders en dat maakt mijn job boeiend en afwisselend. 

📧

Inge

onderhoud

Ik ben Inge

Ik doe het onderhoud en de refter op school.

Daar bovenop help ik graag iedereen waar nodig.

Ik doe mijn job met liefde en plezier voor de school.