Ons schoolteam

Een team om trots op te zijn

Een hechte groep personeelsleden met een divers palet aan talenten, een prachtig uitgewerkte omkadering door warme teamgenoten, een bonte groep vrijwilligers en … allen leven we voor onze kinderen op school en bouwen we samen aan hun toekomst.

Kleuterafdeling

Juf Elke V.

de bijtjesklas

Ik ben Elke, juf van de peuterklas. Ik vind het erg belangrijk dat de peuters in hun allereerste klasje kunnen thuiskomen in een warme, geborgen en veilige omgeving. Daarom neem ik elke dag de tijd om mee te spelen en te ontdekken, veel te dansen en te zingen, uitgebreid te troosten en te knuffelen!

📧


Juf Davinia

de bijtjesklas

Ik ben Juf Davinia en sta als kinderverzorgster bij Juf Elke V. Samen met de juf help ik de kindjes begeleiden naar het toilet, leren jasjes aandoen, mee spelen met de kindjes, liefde geven, troosten,... Je bent niet alleen een juf maar ook een soort mama'tje voor de kindjes. 

📧

Juf Tessa

de beertjesklas

Ik ben juf Tessa. Elke dag opnieuw ga ik met de kleuters op een speelse manier op avontuur. Met oog op het 'doen' zorg ik ervoor dat de zelfstandigheid en het leren uit wat we doen groeit. Hierbij creëer ik een veilige aangename sfeer zodat elk kind zich goed voelt en kan ontplooien. 

Ik vind het een must om elk kind op hun eigen tempo te laten ontwikkelen. 

📧

Juf Elke L.

de kikkerklas

ik ben juf Elke van de eerste kleuterklas. Ook wel gekend in onze school als ``grote juf Elke``.

Knutselen, spelen, dansen, zingen, springen, een verhaal.... hier doen we het allemaal!!

Steeds klaar voor een knuffel en een lach! 

📧

Juf Natalie

de rupsenklas

Wie ben ik?

Ik zie, ik zie, ik zie,

wat de kinderen spelen.

Daar bouw ik nieuwe thema's rond.

Samen met hen op stap, een avontuur beleven,

niks houdt me tegen.

Nieuwe dingen zijn een must,

want vastroesten is voor mij geen must. 

📧

Juf Stephanie

de rupsenklas

Ik ben juf Stephanie van de 2de kleuterklas

en samen met mijn sloebertjes zijn wij de vriendjesklas.

Groeien en bloeien

Proberen en leren

Knutselen, spelen, dansen, zot doen,... doen we hier

Kortom, in ons klasje maken we veel plezier!!!

📧

Juf Ellen

de rupsenklas

Ik ben juf Ellen, juf van de rupsenklas. 

Ik hou ervan om creatief met kinderen bezig te zijn en uitdagingen aan te gaan.

Het is belangrijk dat alle kinderen zich goed en welkom voelen in de klas. 

Ik vind het leerrijk om te luisteren en te kijken naar de noden van de kleuters.

📧

Juf Brooklyn

de rupsenklas

Ik ben juf Brooklyn en ik vervang juf Stephanie in de rupsenklas. 

📧

Juf Eline

de boomhut

juf Eline neemt de oudste kleuters mee op sleeptouw…  Haar passie voor dieren en de natuur deelt ze op een passende en creatieve wijze met haar kinderen uit de derde kleuterklas.

📧

Juf Dorine

de boomhut

Als juf in de derde kleuterklas ben ik graag creatief bezig met het decoreren in passende kleuren.

Deze passie geef ik door aan mijn kleuters die op hun eigen manier kunnen schitteren. 

📧

Juf Celine

de boomhut

... 

📧

Meester Benoît

gymles

Meester Benoît

gymles

Als enthousiaste spring-in-het-veld hou ik ervan om de kleuters zich te laten uitleven in een leuke gevarieerde gymles 

📧

Juf Natie

de bijtjesklas

Ik ben juf Natie en sta als kinderverzorgster op woensdag in de bijtjesklas.

Ik hou van sporten, dieren en kinderen.

📧

Lagere afdeling

Juf Keana

1A

Mijn naam is juf Keana. Ik heb een groot hart voor kinderen. Ik wil mij dan ook elke dag inzetten om kinderen te ondersteunen in hun ontwikkeling.

Ik wil de leerlingen in het eerste leerjaar niet alleen leren lezen, schrijven en rekenen. Ook hun zelfredzaamheid, probleemoplossend denken en sociaal-emotionele vaardigheden wil ik samen met hen verder laten groeien.

Ik kijk er naar uit om elke dag met de kinderen bij te leren en samen op avontuur te gaan!

📧


Juf Sandra

1B

De kinderen zetten, na het speels ontdekken van de cijfers en letters, een stapje verder in het leren lezen, rekenen en schrijven. Hun wereld wordt weer een stukje groter en rijker. De kinderen de kans geven om op hun eigen tempo hierin te groeien vind ik een grote uitdaging. Al zingend en bewegend volgen de lessen en activiteiten elkaar op. Elke dag kijken we terug op enkele fijne momenten.  

📧

Juf Marlies

2A

M van moed. Doorzetten, ook als het eens niet lukt.

A van aandacht hebben voor elkaar. 

R van rust. We zorgen voor een rustige werksfeer in de klas. 

L van leren tot 100, de tafels, de hoofdletters en zoveel meer. 

I van inzet tijdens groepswerk. Jouw stukje maakt de puzzel compleet! 

E van eerlijk zijn. Fijn voor ons allemaal. 

S van smile. Vrolijke gezichtjes in de klas 

📧

Juf Joke

2B

Hallo, ik ben juf Joke. Ik ben juf in het tweede leerjaar. Ik vind het heel leuk om creatief te werken met de kinderen en leef me hier graag in uit. Elke dag een verhaaltje voorlezen doe ik met plezier. Samen fantaseren bij een verhaal is het leukste wat er is!  

📧

Juf Dolores

3A

Als kind ging ik heel graag naar deze school. Ik wist dan ook al snel dat ik leerkracht lager onderwijs wilde worden. Ik hou van de combinatie hard werken en plezier maken. Dan komt de Kazou-moni in mij naar boven. Ik hou ervan om mezelf steeds uit te dagen in de leerstof om die tijdens de lessen op een goede, concrete en creatieve manier te geven. Ik ga graag op pad met een diverse klas waar we van elkaar kunnen leren. Welkom in het derde leerjaar!

📧

Juf Ellen

3B

Bij mij zijn alle kinderen welkom en probeer ik ze alle kansen te geven die ze verdienen.

Als er problemen zijn dan ga ik graag in gesprek. Ik ben een luisterend oor en zoek samen met de kinderen alsook hun ouders naar een oplossing. Ik vind het belangrijk dat kinderen graag naar school komen, dat ze zich thuis voelen. Ik houd van eerlijkheid, respect en rust in mijn klas. Uiteraard kan er ook regelmatig gelachen worden! 

📧

Meester Kyran

4A

Ik ben meester Kyran en ben terug te vinden in het vierde leerjaar. Ik hou ervan om kinderen nieuwe dingen te leren en hen te prikkelen om het beste uit zichzelf te halen, zowel op schools als persoonlijk vlak. Ik probeer mijn Chiro-ervaring in te zetten om de kinderen een fijne tijd te geven in de klas. Spelenderwijs leren vind ik de max! "Streng maar rechtvaardig", is een cliché dat je in mijn klas zou kunnen terugvinden.

📧

Juf Virginia

4B

Ik ben juf Virginia en geef les in het vierde leerjaar. Mijn doel is om alle leerlingen vooruit te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling. Niet alleen leerstof maar ook leerhouding, werkattitude en leren leren vind ik belangrijke facetten van mijn lesgeven. Daarnaast probeer ik de leerlingen ook het mooie van de kunst bij te brengen. Grafische kunst, muziek en dans zijn mijn dada.

📧

Meester Tom

5A

Welkom in het vijfde leerjaar!

Ik ben Tom en geef al meer dan 30 jaar les.

Dit jaar wordt een boeiend jaar vol nieuwe leerstof voor wiskunde en Nederlands.

Het echte nieuwe vak in het vijfde leerjaar is echter Frans. Aan het einde van het schooljaar zullen we zelfs al een woordje Frans kunnen spreken.

Er komen heel wat leuke dingen op ons af! Daarom gaan we het beste van onszelf geven: volle gas in onze klas!

📧

Juf Martine

5B

Ik ben Martine Beyen en geef les in het vijfde leerjaar.

Ik doe dit al meer dan 30 jaar met hart en ziel.

OLVO Vuurtoren , de school, de kinderen en mijn collega’s zijn voor mij goud waard.

Ik probeer steeds met de nodige functionaliteit zorg te dragen voor al mijn leerlingen.

Ik kan kritisch zijn maar probeer dat steeds opbouwend en constructief te doen. 

📧

Juf Elke

6A

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe ideetjes en uitdagingen om onze leerlingen te blijven motiveren! Dankzij m’n tabellen, schema’s, geheugensteuntjes haal ik uit elke leerling het beste naar boven! Voor elke vraag voorzie ik een passend antwoord, voor elk probleem een oplossing! Je hoort het al, bij mij is er maar 1 weg en dat is vooruit! 

📧

juf Katleen

6B

Ik ben een gemotiveerde, gedreven en zorgzame juf. De leerlingen kunnen bij mij met hun vragen of zorgen terecht. Ik probeer bij elke leerling zijn of haar talenten naar boven te halen. De leerlingen worden gestimuleerd om zelfstandig en zelfzeker te worden, ze moeten kunnen groeien en ik zal ze daarbij helpen. Ik sta met veel plezier en een glimlach voor de klas.  

📧

Juf Liesbet

gymles

Hallo ik ben juf Liesbet en sta in voor de bewegingsopvoeding in het lager.

Mijn doel is om iedere leerling plezier te laten beleven in het bewegen door uit te dagen, te motiveren, te helpen waar nodig...

Dit is niet alleen goed voor de gezondheid maar ook voor de geest.

Bewegen is gezond!

📧

Juf Jolien

ATN en 2B (dinsdag)

Mijn naam is Jolien en ik ben met veel enthousiasme gestart als leerkracht voor de anderstalige leerlingen. Ik werk nauw samen met de klas- en zorgleerkrachten om de kinderen te ondersteunen en begeleiden in hun taalontwikkeling. Ik bied extra taalondersteuning en organiseer taalstimulerende activiteiten op een speelse manier. Ik vind het belangrijk dat de anderstalige leerlingen zich veilig en welkom voelen. Op dinsdag sta ik ook enkele uurtjes in het tweede leerjaar. Ik kijk ernaar uit om samen met jullie en jullie kinderen een leerrijke en boeiende tijd tegemoet te gaan!

📧

Meester Johny

2A (maandag)

Hallo, ik heet Johny Pardo en sta de maandag in het tweede leerjaar. Mijn belangrijkste woord is 'SAMEN'.  Dit doen we voornamelijk in het zoeken naar, in het ontdekken, in geloven, groeien,  aanpakken... Samen zorgen we ervoor dat de kinderen zich  kunnen blijven ontwikkelen. 

📧

Beleids- en ondersteunend personeel

Juf Heleen

zorg kleuter

Ik ben Heleen, zorgjuf in de kleuterklassen.

Ik vind het een echt voorrecht om samen met jonge kinderen elke dag aan de slag te mogen gaan. We maken samen van onze school een warm en gezellig 'nest'. Samen ontdekken, experimenteren en leren. Niet bang zijn om ons vuil te maken, dingen echt beleven! Daarnaast hou ik ervan om veel te zingen in de klas.

📧

Juf Ann

zorg lager

Ik ben juf Ann, de zorgjuf voor het eerste, tweede en derde leerjaar. Mijn taak is de kinderen waar het leren even niet zo vlotjes gaat, weer te laten geloven in zichzelf en in hun groeikansen. Dit door aangepaste opdrachten te bedenken en aan te bieden of door een bemoedigende babbel. 

📧

Juf Adelheid

zorg lager

Ik ben juf Adelheid en ik geef zorg in het 4de, 5de en 6de leerjaar. Wanneer dat nodig is, geef ik extra uitleg of oefeningen aan kleine groepjes kinderen en ik werk ook projecten uit met kinderen die wat extra uitdaging kunnen gebruiken. In het 6de leerjaar probeer ik met het project "Leren leren" om de kinderen zo goed mogelijk voor te bereiden op hun overstap naar het middelbaar. 

📧

Juf Jolien

zorg lager

Ik ben juf Jolien. Ik wil graag een plek creëren waar elk kind op zijn eigen tempo mag openbloeien. Dit door een luisterend oor te bieden, maar ook door te erkennen dat elk gevoel er mag zijn. Niet enkel het erkennen vind ik belangrijk, maar ook tools meegeven hoe je kan omgaan met bepaalde gevoelens. Ik ben ook een enthousiaste en sportieve juf en kijk uit naar een leerrijk schooljaar.

📧

juf Dana

zorgcoördinator

Ik ben Dana, de zorgcoördinator.

Ik zit regelmatig samen met de leerkrachten om de evolutie van uw kind te bespreken. Bij bezorgdheden neem ik contact met u op en gaan we in overleg. Verder praat ik met de leerlingen en regel ik de samenwerking met externe hulpverleners. Mee helpen bouwen aan het zorgbeleid is ook een van mijn taken. 

📧

juf Sofie

beleidsjuf

Na 9 jaar voor de klas, sta ik nu als beleidsjuf de directeur en het team bij. Zo kunnen de collega’s onder andere met hun computervragen bij mij terecht en ondersteun ik de nieuwe leerkrachten op onze school. 

📧

Mara

secretariaat

Ik ben Mara en werk als administratief medewerker op de school. Naast de vaste administratieve taken wens ik de toegang tot het secretariaat laagdrempelig te houden. Laat het bij vragen vooral niet na om even te bellen, te mailen of langs te komen.

📧

Juf Laurien
secretariaat

Ik ben Juf Laurien en, naast de administratieve taken die ik op school uitvoer, heb ik een groot hart voor de leerlingen. Ik vind het belangrijk dat jonge kindjes op ontdekking kunnen gaan, al spelenderwijs de wereld rondom hen leren ontdekken. Dit alles met een knuffeltje en een troostend handje zodat de kindjes elke dag met een glimlach naar het klasje komen. 

📧


Inge

onderhoud

Ik ben Inge.

Ik doe het onderhoud en de refter op school.

Daar bovenop help ik graag iedereen waar nodig.

Ik doe mijn job met liefde en plezier voor de school. 

Directeur Jan

directeur

Onze directeur Jan staat dagdagelijks paraat voor alle kinderen, ouders en personeelsleden. Graag is hij een 'luisterend oor' en helpt hij zoeken naar waardevolle oplossingen. Een groot hart voor alle kinderen, personeelsleden, vrijwilligers, ouders... van onze school.

📧